Κατηγορία: Άλλες κατασκευές

Κατασκευή λεβητών βιομάζας

Κατασκευή και επισκευή λεβητών βιομάζας Κατασκευή λεβητών βιομάζας, (καύση πέλλετ, ξύλων, πυρηνόξυλου, κ.α.), με την επιλογή προσθήκης inverter, που εξασφαλίζει οικονομία ρεύματος και ευκολία ρύθμισης καύσης.

Καταστροφέας – στελεχοκόπτης

Καταστροφέας – στελεχοκόπτης Καταστροφέας – στελεχοκόπτης. Η Μεταλλοδομική Κέρκυρας έχει την δυνατότητα κατασκευής και επιδιόρθωσης καταστροφέων – στελεχοκοπτών.            

Κατασκευή πέργκολας – γκαζέμπο

Κατασκευή πέργκολας στον δήμο Ελληνικού Η Μεταλλοδομική Κέρκυρας ανέλαβε την κατασκευή πέργκολας στον δήμο Ελληνικού. Υλικά Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν χάλυβας κατασκευών και ξύλο.

Προκατασκευασμένο μεταλλικό υπόστεγο

Προκατασκευασμένο μεταλλικό υπόστεγο Προκατασκευασμένο μεταλλικό υπόστεγο, με μεγάλο εσωτερικό ύψος, κατάλληλο για αποθηκευτική ή αγροτική χρήση, υπόστεγο συνεργείου αυτοκινήτων, υπόστεγο φύλαξης μηχανημάτων, κ.α. Υλικά κατασκευής Για την κατασκευή αυτή χρησιμοποιήθηκε χάλυβας κατασκευών και για την επικάλυψη, λαμαρίνα γαλβανιζέ. Στον ίδιο σκελετό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επικάλυψη πάνελ πολυουρεθάνης, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό.
Μεταλλικός σκελετός θερμοκηπίου

Συναρμολόγηση μεταλλικού θερμοκηπίου

Συναρμολόγηση μεταλλικού θερμοκηπίου Στο συγκεκριμένο έργο κληθήκαμε να συναρμολογήσουμε προκατασκευασμένο μεταλλικό σκελετό θερμοκηπίου για την εταιρεία Αφοί Αλεξίου Eco Κήπος Ο.Ε.   Πληροφορίες θερμοκηπίου Το εμβαδόν του θερμοκηπίου φτάνει τα 280m2, ενώ οι διαστάσεις του είναι 8m x 35m, με μέγιστο ύψος αψίδας 4m.

Κατασκευή εξέδρας – deck PIZZA FLOGAS

Κατασκευή εξέδρας – deck Κατασκευή εξέδρας – deck. Η Μεταλλοδομική Κέρκυρας  σχεδίασε, κατασκεύασε και τοποθέτησε την εξέδρα  στο εστιατόριο  PIZZA FLOGAS, επεκτείνοντας έτσι τον χώρο εστίασης και επεμβαίνοντας καλαίσθητα και εργονομικά στην εικόνα του καταστήματος, καθώς επίσης και στην περίφραξη με προσθήκη ειδικής συρόμενης πόρτας, για τις ανάγκες του χώρου.