Λεπτομέρειες Υπηρεσίας

Κατασκευές από χάλυβα με μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, που καλύπτουν τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες κάθε χώρου.

Κάγκελα / Κιγκλιδώματα

Κάγκελα  παραδοσιακής ή μοντέρνας γραμμής, σε ποικιλία σχεδίων, αλλά και με την δυνατότητα συνδυασμού υλικών, όπως μέταλλο, ξύλο και γυαλί (μικτές κατασκευές), για περιφράξεις, μπαλκόνια, κ.α.

Αυλόπορτες

Αυλόπορτες συρόμενες, ανοιγόμενες μονές ή δίφυλλες, με δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματου μηχανισμού σε παραδοσιακή ή μοντέρνα γραμμή για κατοικίες, καθώς και  πόρτες εργοταξίων, βιοτεχνιών, καταστημάτων, αγροτεμαχίων, κ.α.

Πέργκολες / Αίθρια / Γκαζέμπο

Πέργκολες – αίθρια. Κατασκευές που ομορφαίνουν τους υπαίθριους χώρους και τους καθιστούν χρήσιμους όλες τις εποχές. Ιδανικές για σκίαση το καλοκαίρι,  προφύλαξη από την βροχή και το κρύο τον χειμώνα.

Προκατασκευασμένα σπίτια και αποθηκευτικοί χώροι

Προκατασκευασμένοι μεταλλικοί οικίσκοιαποθηκευτικοί χώροι για χρήση γραφείου σε εργοτάξια, επιπλέον αποθηκευτικού χώρου σε καταστήματα και σπίτια καθώς και σε μάντρες εμπορίας: οικοδομικών υλικών, καυσόξυλων, αγροτικών προϊόντων, φυτωρίων κ.λ.π. Κατασκευάζονται στο χώρο μας σε διάφορες διαστάσεις και προδιαγραφές σύμφωνα με τις ανάγκες σας (μπορούν να περιλαμβάνουν κουφώματα, ηλεκτρολογική εγκατάσταση, wc, air condition, πάτωμα laminate κ.λ.π.), και μεταφέρονται στο χώρο σας με γερανό.

Προκατασκευασμένα υπόστεγα και αποθήκες με μεγάλο ελεύθερο ύψος

Προκατασκευασμένα υπόστεγα αποθήκες με μεγάλο ελεύθερο ύψος που να επιτρέπουν την είσοδο σε φορτηγά και χρήση ανυψωτικών. Οι κατασκευές αυτές κατασκευάζονται στον χώρο μας βάφονται και στη συνέχεια συναρμολογούνται στο χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η συναρμολόγηση γίνεται με γαλβανιζέ κοχλίες.  Η επικάλυψη μπορεί να είναι από γαλβανιζέ λαμαρίνα (κυματοειδής ή τραπεζοειδής) ή πάνελ πολυουρεθάνης.

Πόρτες

Σιδερένιες ανοιγόμενες πόρτες, μονές, δίφυλλες, καθώς και συρόμενες προσαρμοσμένες για τις  ανάγκες  αποθηκευτικών επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, γκαράζ, αυλών, τζαμαρίες, κ.α.

Σκάλες

Σκάλες παντός τύπου, εσωτερικές, εξωτερικές,  διαφυγής- κινδύνου, μηχανοστασίων, αντλιοστασίων, κ.λ.π.

Σκίαστρα αυτοκινήτων

Σκίαστρα αυτοκινήτων, μια οικονομική και καλαίσθητη λύση γι’ αυτούς  που δεν διαθέτουν εσωτερικούς χώρους στάθμευσης, για την προφύλαξη των αυτοκινήτων τους από τις καιρικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία, βροχή, χαλάζι, παγετός), σε διάφορα σχέδια, τοξωτά, ευθύγραμμα, κρεμαστά και όποιο άλλο σχέδιο επιθυμείτε. Η κάλυψη μπορεί να γίνει από δίχτυ σκίασης, από μουσαμά PVC απλό ή block out, ή πολυκαρβονικό.

Εξέδρες - Decks

Εξέδρες Decks. Δημιουργίες από μέταλλο και ξύλο για επαγγελματική χρήση σε χώρους εστίασης , πισίνες, προβλήτες, κ.λ.π., καθώς και σε κατοικίες γύρω από πισίνα, σε υπαίθριους χώρους, ή την δημιουργία μίας ευρύχωρης βεράντας. Οι εξέδρες που κατασκευάζουμε είναι από γαλβάνιζε δοκούς και φυσική ξυλεία εμποτισμένη ή συνθετικό Deck με δεκαετή εγγύηση σε διάφορες αποχρώσεις. Στιβαρές κατασκευές που δεν επιτρέπουν τη μεταφορά  δονήσεων από βηματισμό πεζών.