Αρχική > Υπηρεσίες> Ανακαινίσεις

Η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις καταστημάτων και κατοικιών, καλύπτοντας όλες τις τεχνικές υπηρεσίες – ειδικότητες, με τη συμβολή εμπείρων μηχανολόγων, αρχιτεκτόνων μηχανικών και πολίτικων μηχανικών.

Γιατί μας επιλέγουν στις ανακαινίσεις;

Έχοντας πλήρως καταρτισμένα συνεργεία που καλύπτουν όλη την γκάμα των εργασιών που προκύπτουν σε μία ανακαίνιση, είμαστε η καλύτερη επιλογή στο χώρο των ανακαινίσεων. Το προτέρημα αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς κενά στην εναλλαγή των συνεργείων και ασαφή επικοινωνία μεταξύ των τεχνικών, επιτυγχάνοντας έτσι άριστη ποιότητα κατασκευής κι εργασιών.

Το κλειδί στο χέρι.

Το σύνολο των εργασιών αποπερατώνεται εξολοκλήρου από τη Μεταλλοδομική Κέρκυρας. Αυτό έχει μεταφράζετε σε παράδοση του έργου εντός προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και την σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και πολύτιμου προσωπικού σας χρόνου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραλάβετε το κλειδί στο τέλος των εργασιών.