Αρχική > Υπηρεσίες> Σιδηροκατασκευές

Σιδηροκατασκευές από χάλυβα με μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, που καλύπτουν τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες κάθε χώρου.

Κάγκελα / Κιγκλιδώματα

Κάγκελα παραδοσιακής ή μοντέρνας γραμμής, σε ποικιλία σχεδίων, αλλά και με την δυνατότητα συνδυασμού υλικών, όπως μέταλλο, ξύλο και γυαλί (μικτές κατασκευές), για περιφράξεις, μπαλκόνια, κ.α.

Πόρτες

Σιδερένιες ανοιγόμενες πόρτες, μονές, δίφυλλες, καθώς και συρόμενες προσαρμοσμένες για τις ανάγκες αποθηκευτικών επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, γκαράζ, αυλών, τζαμαρίες, κ.α.

Αυλόπορτες

Αυλόπορτες συρόμενες, ανοιγόμενες μονές ή δίφυλλες, με δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματου μηχανισμού σε παραδοσιακή ή μοντέρνα γραμμή, πόρτες εργοταξίων, βιοτεχνιών, καταστημάτων, για κατοικίες, κ.α.

Σκάλες

Σκάλες παντός τύπου, εσωτερικές, εξωτερικές, διαφυγής- κινδύνου, μηχανοστασίων, αντλιοστασίων, κ.λ.π.

Πέργκολες / Αίθρια / Γκαζέμπο

Πέργκολες – αίθρια. Κατασκευές που ομορφαίνουν τους υπαίθριους χώρους και τους καθιστούν χρηστικούς όλες τις εποχές. Ιδανικές για σκίαση το καλοκαίρι, καθώς και για προφύλαξη από την βροχή και το κρύο τον χειμώνα.

Σκίαστρα αυτοκινήτων

Σκίαστρα αυτοκινήτων, μια οικονομική και καλαίσθητη λύση για εσάς που δεν διαθέτετε εσωτερικό χώρο στάθμευσης. Προφυλάξτε το αυτοκίνητό σας από τις καιρικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία, βροχή, χαλάζι, παγετός). Με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τοξωτά, ευθύγραμμα, κρεμαστά και όποιο άλλο σχέδιο επιθυμείτε. Η κάλυψη μπορεί να γίνει από δίχτυ σκίασης, από μουσαμά PVC απλό ή black out, ή πολυκαρβονικό.

Προκατασκευασμένα σπίτια και αποθηκευτικοί χώροι

Προκατασκευασμένοι μεταλλικοί οικίσκοιαποθηκευτικοί χώροι για χρήση γραφείου όπως σε εργοτάξια, αλλά και για χρήση πρόσθετου αποθηκευτικού χώρου σε καταστήματα και επιχειρήσεις, όπως π.χ. σε μάντρες εμπορίας οικοδομικών υλικών, καυσόξυλων, αγροτικών προϊόντων, φυτωρίων κ.λ.π., αλλά και σε σπίτια για αποθήκευση μεγάλων ειδών, όπως τραπεζιών και καθισμάτων εξωτερικού χώρου, μηχανημάτων κήπου, κ.α. Κατασκευάζονται στο χώρο μας σε διάφορες διαστάσεις και προδιαγραφές σύμφωνα με τις ανάγκες σας (μπορούν να περιλαμβάνουν κουφώματα, ηλεκτρολογική εγκατάσταση, wc, air condition, πάτωμα laminate κ.λ.π.), και μεταφέρονται στο χώρο σας με γερανό.

Σιδηροκατασκευές για Εξέδρες / Decks

ΕξέδρεςDecks. Δημιουργίες από μέταλλο και ξύλο για επαγγελματική χρήση σε χώρους εστίασης , πισίνες, προβλήτες, κ.λ.π., καθώς και σε κατοικίες γύρω από πισίνα, σε υπαίθριους χώρους, ή την εξολοκλήρου δημιουργία μίας ευρύχωρης βεράντας. Οι εξέδρες που κατασκευάζουμε είναι από γαλβάνιζε δοκούς και φυσική ξυλεία εμποτισμένη ή συνθετικό Deck με δεκαετή εγγύηση σε διάφορες αποχρώσεις. Στιβαρές κατασκευές που δεν επιτρέπουν τη μεταφορά δονήσεων από βηματισμό πεζών.

Προκατασκευασμένα υπόστεγα και αποθήκες με μεγάλο ελεύτερο ύψος

Προκατασκευασμένα υπόστεγααποθήκες με μεγάλο ελεύθερο ύψος που να επιτρέπουν την είσοδο σε φορτηγά και χρήση ανυψωτικών. Οι κατασκευές αυτές κατασκευάζονται στον χώρο μας βάφονται και στη συνέχεια συναρμολογούνται στο χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η συναρμολόγηση γίνεται με γαλβανιζέ κοχλίες. Η επικάλυψη μπορεί να είναι από γαλβανιζέ λαμαρίνα (κυματοειδής ή τραπεζοειδής), ή πάνελ πολυουρεθάνης.